Jajal Posting Meneh, Single Post e Error

Iki kenopo kok mlebu single post njuk error, heess jiaann marakke mumet,, padahal yo ora ngopo2 juga sih, tapi yo marakke risih tenan iki.

ono sing iso ono sing ora.. kudu ta menyani sek opo yo? iki jajal aku gawe post anyar iki iso di buka ora nang single post, nek iso dibuka. ealah cen kadal og.

opo goro2 ad inserter yo tapi iso dibuka e beberapa post, sing ra iso dibuka kebanyakan sing categories e tutorial. hmmm…

haammbuuhhlahh.. jajal mengko aku gawe post sing podo plek ta copas, nek iso ya pancen rejekine nek ora iso ya wes ta tutup wae akun e iki..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.